Go to section: Culture
26 april 2018, 16:30 Culture views 17488
Tineri bibilotecari în vizită de studiu la Varșovia
26 april 2018, 16:30 Culture views 17488

Tineri bibilotecari în vizită de studiu la Varșovia

Un grup de 12 tineri colaboratori ai bibliotecilor din ţara noastră se află în Polonia într-o vizită de studiu, organizată de către Asociaţia bibliotecarilor din Polonia.

Ambasadorul Republicii Moldova la Varșovia a avut o întrevedere cu membrii grupului, cu care a discutat despre diverse aspecte ale colaborării de viitor dintre ţările noastre în domeniul schimburilor culturale şi de tineret. La întrevedere a paticipat dna Joanna Pasztaleniec-Jarzynska, Preşedinta Asociaţiei bibliotecarilor din Polonia.

Source: polonia.mfa.md

Keywords:

Polonia , biblioteca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1155 locuitori

Hînceşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Hînceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Hînceşti a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.