Go to section: Culture
17 december 2017, 15:30 Culture views 6291
Moldoveanca a cîștigat un concurs de frumusețe la Odesa (Foto)
17 december 2017, 15:30 Culture views 6291

Moldoveanca a cîștigat un concurs de frumusețe la Odesa (Foto)

Pe 14 decembrie, la Odesa a avut loc finala Concursului Internațional de Frumusețe „Miss Odessa Worldwide 2018".

Printre participantele străine, pe primul loc, potrivit aprecierilor juriului concursului, s-a poziționat o moldoveancă. Ema Pilici, din Chișinău, a devenit cîștigătoare a titlului Miss Odessa Worldwide 2018. Românca Emelina Tîcec a obținut titlul de Miss Turism Worldwide 2018, iar de titlul Miss Odessa 2018 s-a învrednicit Veronica Șuvalov, de la Universitatea Națională „Academia Juridică de la Odessa".

Finala concursului a avut loc pe scena Teatrului de Operă și Balet de la Odesa. În pauze oaspeții și concurentele au fost distrați de Tina Karol, formația „ONUKA", solistul formației „DePhazz" Carl Frierson.

Organizatorii concursului sînt Departamentul cultură și turism al Consiliului orășenesc Odesa și Comitetul „Miss Ucraina – Sud".

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

concurs , Odesa , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1493
Populația:
9954 locuitori

Cărpineni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horjesti și Carpineni. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 9954 de oameni. Satul Cărpineni a fost menționat documentar în anul 1493.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.