Go to section: Culture
15 august 2015, 11:03 Culture views 7030
Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment
15 august 2015, 11:03 Culture views 7030

Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment

„Cu regret, ne vedem nevoiți să anulăm ediția a doua a Festivalului Etno-Balcanic", au anunțat organizatorii evenimentului pe pagina lor oficială, transmite NOI.md.

„În urma incendiului de proporții, produs în noaptea de 12 august, a fost afectat și sediul Centrului Cultural „Vatra". În ciuda eforturilor depuse, întîmpinăm dificultăți, care nu pot fi remediate în timpul scurt care ne-a rămas pînă la data programată a evenimentului", scriu organizatorii.

Aceștia își exprimă regretul pentru că sînt nevoiți să anuleze evenimentul și mizează pe înțelegerea publicului. Cu toate acestea, se specifică faptul că cei de la Complexul Etno-Cultural „Vatra" activează în continuare, iar doritorii pot pleca într-acolo oricînd doresc.

Reamintim că Festivalul Etno-Balcanic urma să se desfășoare în perioada 29-30 august.

Source: www.noi.md

Keywords:

Festival , cultura , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.