Go to section: History
02 july 2013, 13:09 History views 7315
02 july 2013, 13:09 History views 7315

Expoziția de steaguri a domnilor Moldovei continuă turneul său prin orașele din România

În muzeul „Ștefan cel Mare” din Vaslui s-a deschis o expoziție a steagurilor de luptă a domnilor Moldovei, a declarat marți pentru agenția Novosti-Moldova proprietarul colecției, colonelul Serviciului Vamal al Republicii Moldova Petru Costin.

La deschiderea expoziției, care va dura o lună, a participat conducerea orașului, reprezentanți ai culturii și intelectualității științifice, studenți și elevi.

Colecționarul a precizat că la Vaslui expoziția a venit de la Bîrlad, apoi este așteptată în muzeele din Suceava, Satul Mare, Alba Iulia și în alte orașe din România. De asemenea, el a anunțat că pe 7 februarie la Alba Iulia se va deschide expoziția de arme medievale.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
273 locuitori

Congazcicul de Jos este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 5 km de municipiul Comrat și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 273 de oameni. Satul Congazcicul de Jos a fost întemeiat în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.