18 august 2016, 09:30 We are the Moldavians views 4596
18 august 2016, 09:30 We are the Moldavians views 4596

Participanții concursului „5 Moldoveni” și-au ridicat premiile (Video)

Portalul informațional moldovenii.md și-a sărbătorit cea de-a cincea aniversare în acest an. Cu acest prilej, reprezentanții site-ului i-au onorat cu premii pe cei mai fideli cititori, organizînd concursul „5 Moldoveni".

Concursul s-a desfășurat din luna martie pînă la finele lunii iunie, iar cei mai activi cinci cititori s-au ales cu premii din partea portalului. Pentru a participa la concurs, fiecare doritor, trebuia să încarce pe pagina de Facebook a site-ului, o poză în care apăreau cinci persoane pe fundalul unui loc pitoresc din Moldova.

La concurs au participat zeci de persoane, iar fotografiile trimise reflectau cele mai interesante și frumoase locuri din țară, obiceiuri și tradiții moldovenești, dar și frumusețea moldovenilor ca oameni.

Cei care au adunat cele mai multe like-uri s-au putut bucura și de premii pe măsură: o tabletă și un telefon.

Cîștigătorii au menționat că urmăresc zilnic portalul moldovenii.md, iar printre cele mai captivante rubrici se numără știrile, turismul și rețetele culinare.

Reamintim că în prezent, publicul interesat este invitat să-și testeze cunoștințele la istorie și lingvistică, participînd la concursul «Moldova – istorie, limbă și civilizație milenară»!

Fondul premiilor constituie 22000 lei. Condițiile le puteți afla AICI.

Alina Popescu-Para

Keywords:

fotografie , premiu , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1762
Populația:
3821 locuitori

Slobozia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Slobozia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3821 de oameni. Satul Slobozia a fost menționat documentar în anul 1762.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.