21 march 2024, 15:00 Moldovan reality views 714
Încă o țară va recunoaște permisele de conducere eliberate în R. Moldova
21 march 2024, 15:00 Moldovan reality views 714

Încă o țară va recunoaște permisele de conducere eliberate în R. Moldova

Guvernul Republicii Moldova a aprobat astăzi, 20 martie, inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului cu Guvernul Republicii Italiene pentru recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere în scopul conversiunii.

„Recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere emise de Republica Moldova și Republica Italiană va duce la facilitarea traficului rutier”, a transmis Ministerului Afacerilor Interne, inițiatorul proiectului, transmite Noi.md.

Acordul va consolida relațiile de cooperare între cele două țări în domeniul recunoașterii reciproce a permiselor de conducere și va facilita conversia acestora pentru titularii care își stabilesc reședința pe teritoriul celeilalte părți, fără a susține examene teoretice și practice, cu excepția unor situații speciale.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1499
Populația:
2247 locuitori

Costeşti este un oraş în raionul Rîşcani, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord-vest a republicii, pe malul rîurilor Prut şi Ciuhur oraşul Costeşti este situat la o distanţă de 243 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia orașului constituia 2247 de locuitori. Prima atestare documentară a satului Costeşti datează din anul 1499.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.