19 octombrie 2010, 17:24
39684
Tăieţei de casă
Ingrediente:
- 1 păhar făină de grîu,
- ½ păhar apă,
- 2 ouă,
- sare.
Mod de preparare:
Făina se amestecă cu ouăle şi sarea dizolvată în apă. Se frămîntă un aluat dens, se acoperă cu un şerveţel de pînză pentru 20-30 minute, ca să se întindă mai bine. Pe masa presărată cu faină se întind cîteva foi subţiri, se lasă să se usuce 10-20 minute. Se taie fîşii de 4-5 cm lăţime, care la rîndul lor se taie de-a latul în tăiței subţiri.
Preparat culinar pregatit la restaurantul „Kvint Palace”
bucatar-sef Bostanica Angela
or. Chisinau, str. Alba Iulia, 190/1
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Oraș
- Prima atestare:
- 1431
- Populația:
- 9878 locuitori
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.