Mergi spre compartimentul: Cinematografia
04 iulie 2011, 16:02 Cinematografia views 30489
04 iulie 2011, 16:02 Cinematografia views 30489

Moldoveanca Ana Ropot cucerește China

Ana Ropot, originară din Moldova, care a cîştigat titlul ”Miss Laowai la Beijing 2010”, a debutat în acest an în filmul chinezesc ”The Legend of the Silk Road” (”Legenda Drumului Mătăsii”). Moldoveanca, în vîrstă de 23 de ani, a interpretat rolul prinţesei Gaia, care a pornit intr-o caravană pe Drumul Mătăsii. Acţiunea filmului are loc cu peste 2 mii de ani în urmă. Potrivit Anei, filmările au fost făcute într-un deşert şi au durat o lună şi jumătate. Premiera peliculei va avea loc la mijlocul lunii septembrie la Beijing.

Ana Ropot din Moldova a cîştigat, în septembrie 2010, premiul mare în cadrul concursului de frumuseţe, devenind Miss Laowai la Beijing. Potrivit GlobalTimes, ”Miss Laowai” este titlul acordat pentru cele mai frumoase prezenţe feminine din afara Beijingului. În prezent, tînăra îşi face studiile de master în China.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (4)
  • #5 Spero Răspunde Citează selecţia
     Легко ли быть героем?
  • #4 pamela Răspunde Citează selecţia
    Жительница Китая спасла жизнь двухлетней девочке, которая выпала из окна квартиры, расположенной на десятом этаже жилого дома :)
  • #2 rapot Răspunde Citează selecţia
    Монгольское покорение Китая XIII век
    Маньчжурское покорение Китая (1644—1683)
    Ана Ропот - покорение Китая 2011 год

    Китай под властью Анны, кинематографы в шоке.
  • #1 Spero Răspunde Citează selecţia
     Bravo Ana, La mai mult si la mai mare! Unde nu ajung numai moldovenii...
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.