Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 februarie 2016, 10:20 Muzica populară views 7401
Turneul regional la mini-fotbal “Cupa Primarului oraşului Cahul” (Foto)
03 februarie 2016, 10:20 Muzica populară views 7401

Turneul regional la mini-fotbal “Cupa Primarului oraşului Cahul” (Foto)

La data de 30 ianuarie 2016, în oraşul Cahul, a avut loc finala Turneului regional la mini-fotbal "Cupa Primarului oraşului Cahul" ediţia a IV-a.

Finala turneului a fost jucată de către echipa Direcţiei Situaţii Excepţionale Cahul şi FC "Slobozia Mare", reprezentanta satului Slobozia Mare clasîndu-se pe primul loc. Locul trei a fost ocupat de către reprezentanta satului Cotihana, FC „Dacia".

În cadrul turneului, început în luna noiembrie 2015, au participat 23 echipe din raionul Cahul. La ceremonia de decernare a premiilor, Primarul oraşului Cahul, Dl Nicolae Dandiş a înmînat participanţilor la turneu diplome şi premii, se anunță pe pagina web a Primăriei.

Turneului regional la mini-fotbal "Cupa Primarului oraşului Cahul" ediţia a IV-a, a fost organizat de către Primăria oraşului Cahul în parteneriat cu Asociaţia raională de fotbal Cahul.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Cahul , cupa , minifotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
656 locuitori

Roşietici este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Roşieticii Vechi, Roşietici și Cenuşa. Satul Roșietici este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Roșietici a fost atestat documentar în anul 1614.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.