Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 aprilie 2013, 09:39 views 7556
04 aprilie 2013, 09:39 views 7556

Cea mai amenajată curte din Chișinău va fi premiată cu 100 de mii de lei

Cea mai amenajată curte din municipiul Chişinău va fi premiată. Promisiunea vine din partea autorităţilor municipale, care invită locuitorii capitalei şi suburbiilor să participe la concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău”.

Primăria capitalei va premia cîștigătorii din cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău cu lucrări de amenajare a curților în valoare de 100 de mii de lei şi, respectiv, cu 75 de mii de lei şi 50 de mii de lei, pentru deţinătorii locurilor II şi III.
 
Locatarii blocurilor din capitală care vor să participe la concurs urmează să anunţe autorităţile locale, contactînd Pretura de Sector. Termenul limită de înregistrare la concurs este 20 aprilie curent.
 
Concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” și „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău” face parte din campania de salubrizare de primăvară, care se va încheia la sfîrşitul lunii aprilie şi se desfăşoară deja al doilea an. 


Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , localitati , ecologie , primaria , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.