Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 august 2021, 10:15 views 2497
În toate sectoarele din Chișinău vor fi deschise iarmaroace școlare
22 august 2021, 10:15 views 2497

În toate sectoarele din Chișinău vor fi deschise iarmaroace școlare

Primăria Chișinău a aprobat desfășurarea tîrgurilor școlare în toate sectoarele orașului.

Autoritățile municipale au anunțat că în perioada 23 august-5 septembrie în toate sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace școlărești. La tîrgurile de profil, locuitorii municipiului vor avea posibilitatea de a cumpăra rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

Primăria a făcut cunoscut adresele unde vor fi amplasate aceste tîrguri școlare. Astfel, în sectorul Botanica, iarmarocul va funcționa în Parcul „Valea Trandafirilor"; în sectorul Centru - pe str. Mitropolit Varlaam, 56, str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; în sectorul Ciocana - pe str. Alecu Russo, 61-63; în sectorul Rîșcani - str. M. Costin, 13/1, str. Bogdan Voievod, 1/1, str. Bogdan Voievod intersecție cu str. Kiev, Calea Orheiului, 105-105/1, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și str. Cojocarilor.

De asemenea, iarmaroace școlare sînt organizate în zilele de sîmbătă și duminică (21-22 august) între orele 10:00-20:00, pe Calea Ieșilor, 8 (parcarea Zity Mall) și pe strada pietonală Eugen Doga.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

scoala , tirg , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
534 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 534 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.