Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 mai 2020, 15:45 views 2856
Tururi virtuale prin muzeele din Chișinău (Video)
18 mai 2020, 15:45 views 2856

Tururi virtuale prin muzeele din Chișinău (Video)

De Ziua Internațională a Muzeelor, Primăria municipiului Chișinău informează despre lansarea a 4 tururi virtuale ale expozițiilor Muzeului orașului.

Aici va fi prezentată o anumită perioadă de dezvoltare a orașului Chișinău. Evenimentul va putea fi accesat pe pagina de Facebook a Muzeului Orașului Chișinău.

De asemenea, pe parcursul zilei, începînd cu ora 12:00, va avea loc un vernisaj online al expoziției de arte plastice „Arta și mitopoetica orașului", în colaborare cu Școala municipală de Arte Plastice „A. Șciusev" și Muzeul orașului.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzeu , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
2055 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2055 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.