Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 decembrie 2019, 15:30 views 2881
Șoferii din Chișinău parchează în continuare în stațiile de așteptare
21 decembrie 2019, 15:30 views 2881

Șoferii din Chișinău parchează în continuare în stațiile de așteptare

Marcajele se schimbă, apucăturile unor șoferi – ba! Chiar dacă în stațiile de așteptare a transportului public au apărut marcaje de culoare galbenă, unii conducători auto își lasă mașinile chiar pe locurile interzise. Iar cînd i-am întrebat de ce încalcă, după mici ezitări, au urcat la volan și s-au făcut nevăzuți.

Dacă i-ar vedea și poliția, atunci șoferii riscă amenzi de pînă la 1.500 de lei, transmite Noi.md cu referire la Tv8.md. Marcajul galben a fost aplicat de cîteva luni în stațiile de așteptare din capitală, anume pentru ca troleibuzele și autobuzele să aibă loc suficient pentru a debarca pasagerii.

Dar, din cauza că marcajul este ignorat, șoferii transportului public stau cu nervii întinși la maximum atunci cînd ajung în stațiile acaparate de mașini.Și internauții au surprins situații cînd automobilele au fost parcate pe maracajul de culoare galbenă, fiind mirați că șoferii le lasă în locuri interzise. Pentru staționare interzisă, amenda constituie pînă la 1.500 de lei și 4 puncte de penalizare, iar pentru ignorarea marcajului, șoferii riscă cel mult 1.500 de lei și 3 puncte de penalizare.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parcare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
464 locuitori

Ţipordei este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Jos, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 464 de oameni. Satul Țipordei a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.