Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
11 august 2017, 15:00 views 5854
La Chișinău e mult mai dificil de primit coletele și scrisorile
11 august 2017, 15:00 views 5854

La Chișinău e mult mai dificil de primit coletele și scrisorile

Chișinăuienii se văd nevoiți să străbată jumătate de oraș pentru a primi coletele și scrisorile de la Oficiul Poștal.

După cum s-a dovedit, din 7 aprilie, toate coletele și scrisorile pot fi primite doar la Oficiul Poștal, situat în sectorul Centrul al capitalei, pe str. Vlaicu Pîrcălab, 45.

Ce-i drept, această inovație îi vizează nu pe toți locuitorii Chișinăului. Este vorba despre acei cetățeni care anterior se adresau oficiilor poștale №: 2001, 2002, 2004, 2005, 2009, 2012, 2038, 2069 și 2042, dar și Agenției Poștale (2101).

Acest lucru a fost făcut, potrivit reprezentanților „Poșta Moldovei" pentru comoditatea clienților.

„Oamenii s-au plîns de faptul că pentru a primi un colet, sînt nevoiți să stea în rînd toată ziua. De aceea, am decis să deschidem un punct comun pentru eliberarea scrisorilor și coletelor, au precizat pentru aif.md reprezentanții „Poștei Moldovei".

Ce-i drept nu toți locuitorii capitalei s-au bucurat de inovații. Dacă unele Oficii Poștale care au căzut sub optimizare sînt situate în centrul orașului, atunci mai sînt și de acelea situate în altă parte a Chișinăului.

„Ce porcărie! Acum eu cu copilul trebuie să merg în Centru (noi locuind pe str. Muncești) pentru a primi coletul. Aș dori să întreb, la ce se gîndește la conducerea „Poșta Moldovei", luînd astfel de decizii", a întrebat indignată Stela Cibotari-Țigulea.

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , posta , colete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
988 locuitori

Haragîș este un sat şi comună din raionul Cantemir. Haragîș este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cantemir și la 116 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 988 de locuitori. Satul Haragîș a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.