Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 iunie 2017, 11:50 views 7729
Cea mai reprezentativă imagine a Chișinăului conform Google
09 iunie 2017, 11:50 views 7729

Cea mai reprezentativă imagine a Chișinăului conform Google

Cea mai reprezentativă imagine a capitalei Republicii Moldova o constituie Porțile Orașului.

O spune motorul de căutare Google, transmite Agora cu referire la portalul specializat în artă, design și fotografie Bored Panda.

Cînd vrei să trimiți o carte poștală dintr-un anumit oraș, uneori pare foarte greu să alegi imaginea care să-l reperezinte. Google trece prin aceeași problemă - dacă un internaut caută informație despre o anumită locație, motorul de căutare trebuie să decidă ce imagini să apară în partea de sus a listei cu rezultate.

Portalul Bored Panda, specializat în artă, design și fotografie pentru oameni creativi, a efectuat căutările pe Google a tuturor capitalelor din lume (potrivit Organizației Națiunilor Unite, există 195 de capitale) și a făcut o listă a primelor imagini din fiecare căutare.

Potrivit sursei, cea mai reprezentativă imagine a capitalei Republicii Moldova o constituie Porțile Orașului, un ansamblu de clădiri cu mai multe etaje de pe Bulevardul Dacia, amplasat la intrarea în municipiul Chișinău dinspre Aeroport.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , porți , Google

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
120 locuitori

Mocearovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia satului constituia 120 de oameni. Satul Mocearovca a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.