Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 martie 2017, 14:15 views 29526
Două stații de pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi închise
27 martie 2017, 14:15 views 29526

Două stații de pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi închise

Stațiile de troleibuz și autobuz de pe bulevardul Ștefan cel Mare, la intersecția cu strada Ismail și cu strada Tighina, vor fi închise. În locul acestora va fi amenajată o singură stație – în fața magazinului UNIC.

Șeful adjunct al Direcției municipale transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel, a declarat, la ședința operativă de la Primărie, că decizia este luată pentru a fluidiza traficul pe bulevardul Ștefan cel Mare. Actualmente se creează ambuteiaje din cauza mașinilor care vor să vireze la dreapta, pe strada Ismail, dar nu pot face acest lucru din cauza transportului public care staționează.

Vitalie Butucel a mai spus că și stația de pe sensul opus va fi extinsă. Data când modificările vor intra în vigoare nu a fost deocamdată anunțată.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , stație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
338 locuitori

Ceapaevca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Drochia și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 338 de oameni. Satul Ceapaevca a fost menționat documentar în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.