Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 noiembrie 2016, 14:30 views 3606
Din 1 decembrie se modifică itinerarele câtorva microbuze de linie (HARTĂ)
26 noiembrie 2016, 14:30 views 3606

Din 1 decembrie se modifică itinerarele câtorva microbuze de linie (HARTĂ)

Din 1 decembrie se modifică itinerarele microbuzelor de pe liniile 125, 175 și 193 din Chișinău. Decizia a fost luată de Primăria Capitalei, la solicitarea locuitorilor orașului Durlești și a celor din sectoarele Botanica și Buiucani ale Capitalei.

Astfel, microbuzele de pe linia 125 vor circula în orașul Durlești de pe strada Nicolae Testemițanu pe străzile Alexandru cel Bun, Livezilor, Nicolae Gribov și în continuare pe traseul vechi.

În sectorul Botanica, microbuzele 175 vor circula de pe strada Burebista pe strada Independenței, bulevardul Traian, bulevardul Dacia, strada București și în continuare pe traseul stabilit.

Iar microbuzul de linie 193 va circula în sectorul Buiucani al Capitalei de pe strada București pe străzile Alexei Șciusev, Constantin Stere, Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

microbuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
935 locuitori

Zăluceni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Zăluceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 36 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăluceni datează din anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.