Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 noiembrie 2016, 17:15 views 2899
Pe strada Muncești va fi sistat parțial traficul rutier
23 noiembrie 2016, 17:15 views 2899

Pe strada Muncești va fi sistat parțial traficul rutier

Pe strada Muncești din capitală va fi sistat parțial traficul rutier timp de cîteva săptămîni, în contextul executării lucrărilor de pozare a canalizării menajer-fecaloide.

Astfel, potrivit unei dispoziții emise de către viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, începînd cu data de 28 noiembrie va fi suspendat traficul integral pe stradela Muncești, pînă la data de 25 decembrie 2016.

Totodată, de la data de 10 decembrie pînă la 25 decembrie, va fi sistat traficul pe șoseaua Muncești, tronsonul cuprins între strada Dante Aligheri și stradela Muncești.

Lucrările vor fi efectuate de către Direcția construcții capitalei și antreprenorul Strenght SRL, care se obligă să instaleze semnalele rutiere temporare corespunzătoare, iar ulterior, să acopere și să asfalteze porțiunea deteriorată de drum.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , circulatie rutiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.