Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 iulie 2016, 14:17 views 5290
Pe bulevardul Negruzzi se va putea circula pe ambele sensuri
26 iulie 2016, 14:17 views 5290

Pe bulevardul Negruzzi se va putea circula pe ambele sensuri

Peste zece zile, pe bulevardul Constantin Negruzzi din capitală se va putea circula pe ambele sensuri. Anunţul a fost făcut de către şeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Igor Gamreţki, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Circulația transportului va fi însă limitată, din motiv că trebuie amenajate trecerile pentru pietoni. Dar, promitem că în decurs de două sau trei săptămâni vom finaliza deja toate lucrările", a menționat Igor Gamrețki.

Menţionăm că lucrările de reconstrucţie a bulevardului Constantin Negruzzi din Chişinău au început anul trecut şi fac parte din cadrul proiectului „Chişinău - Drumuri Urbane", implementat de către Primăria municipiului Chişinău, cu suportul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

strada , drum , reparatie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
3341 locuitori

Sîngereii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mărineşti și Sîngereii Noi. Satul Sîngereii Noi se află la distanța de 17 km de orașul Sîngerei și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 3341 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.