Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 iunie 2015, 14:18 views 7711
Nouă troleibuze asamblate acasă sînt deja pe linie
29 iunie 2015, 14:18 views 7711

Nouă troleibuze asamblate acasă sînt deja pe linie

Nouă din cele zece troleibuze care au fost asamblate la Chișinău deja au fost puse pe linie, informează NOI.md.

Potrivit directorului general al Î.M. Regia Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, zece troleibuze au fost asamblate, „nouă dintre care se află pe linie, iar unul – la rodaj". „Alte cinci au fost achitate, iar în continuare așteptăm livrarea acestora după data de 20 iulie. Iar ultimele cinci troleibuze din partida de 20 de unități necesită achitare. La momentul actual facem o analiză pentru a vedea pe ce rută să fie adăugate troleibuzele noi", a menționat Gheorghe Morgoci.

„Pentru a nu perturba procesul de asamblare, e necesar de respectat calendarul de achitare, ținînd cont de faptul că anul acesta sînt 40, și nu 20 de troleibuze, cum a fost pînă în prezent", a declarat Dorin Chirtoacă.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , Chisinau , transport public

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1599 locuitori

Pruteni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Valea Rusului, Pruteni, Cuzmenii Vechi și Drujineni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 142 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1599 de oameni. Satul Pruteni a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.