Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 februarie 2015, 11:49 views 11421
Bătaie ca în filme la o secţie de poliţie din Chişinău (VIDEO)
Foto: youtube.com
16 februarie 2015, 11:49 views 11421

Bătaie ca în filme la o secţie de poliţie din Chişinău (VIDEO)

Două tinere au făcut un scandal-monstru într-o secţie de poliţie din Chişinău. Acestea au distrus mai multe scaune şi s-au luat la bătaie cu poliţiştii, din motive necunoscute.

Tinerele au sunat iniţial la poliţie, anunţând că au fost agresate în plină stradă de câţiva bărbaţi necunoscuţi. Ulterior, au venit la secţia din sectorul Buiucani, pentru a scrie o reclamaţie, scrie canal3.md.

La secţie, totul a degenerat şi fetele au făcut un mare scandal, au dat cu picioarele în mese şi scaune şi au înjurat în stânga şi în dreapta. Una dintre ele nu se află la prima abatere şi în urmă cu câteva luni, în aceeaşi secţie de poliţie, a distrus mobilierul din sala de audieri.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

tineret , Chisinau , politia , scandal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1759
Populația:
1619 locuitori

Cruzeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ceroborta și Cruzeşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Cruzești a fost menționat documentar în anul 1759.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.