Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 decembrie 2014, 16:58 views 8554
Venituri zilnice de jumătate de milion de lei în bugetul RTE
Foto: point.md
22 decembrie 2014, 16:58 views 8554

Venituri zilnice de jumătate de milion de lei în bugetul RTE

Veniturile Regiei Transport Electric (RTE) au crescut esenţial în urma modificărilor de itinerar ale microbuzelor de linie, efectuate de Primăria Chişinău în cazul microbuzelor de linie. Instituţia acumulează zilnic aproximativ jumătate de milion de lei.

„Încasările sunt stabile. Zilnic se acumulează în medie jumătate de milion de lei. Încărcarea la ruta nr. 24 este mai favorabilă. Circa 80% în orele de vârf troleibuzele sunt solicitate", a menţionat şeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

În total, la linie ies zilnic 299 de troleibuze. În această săptămână urmează să fie asamblat ultimul troleibuz din totalul celor 20 procurate în acest an de Primăria Chişinău din Belarus. Acesta va fi scos la linie până la sfârşitul anului.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

transport public , Chisinau , buget

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1533
Populația:
1309 locuitori

Vărzăreştii Noi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Vărzăreştii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1309 oameni. Satul Vărzăreştii Noi a fost menționat documentar în anul 1533.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.