Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 august 2014, 10:14 views 13834
Jaf armat într-un magazin
Foto: morristownnjcriminallawpost.com
05 august 2014, 10:14 views 13834

Jaf armat într-un magazin

Atac tîlhăresc în sectorul Buiucani al capitalei. Un individ înarmat a intrat într-un magazin alimentar de pe strada Calea Ieşilor, a ameninţat vînzătoarea şi a fugit cu tot cu aparatul de casă în care erau trei mii de lei. S-a întîmplat ieri, în zorii zilei, iar poliţiştii încă nu au dat de infractor.

Din imaginile video surprinse de camera de supraveghere instalată în magazin se vede cum individul gesticulează nervos, apoi răstoarnă cîteva vitrine. Vînzătoarea se ascunde speriată după tejghea, iar bărbatul o loveşte de cîteva ori. La un moment dat, tejgheaua cade împreună cu aparatul de casă. Individul îl ia şi fuge.

Pe vînzătoarea cu pricina nu am găsit-o astăzi la locul de muncă, iar administratorul magazinului a refuzat să vorbească despre cele întîmplate. Făptaşul riscă pînă la opt ani de puşcărie.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

crima , armament , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
708 locuitori

Sloveanca este un sat din cadrul comunei Bălăşeşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Sîngerei și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 708 oameni. Satul Sloveanca a fost menționat documentar în anul 1820.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.