Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 februarie 2014, 10:21 views 16249
Mai multe rute de microbuz şi-au modificat traseul pentru cîteva zile
Foto: ipn.md
28 februarie 2014, 10:21 views 16249

Mai multe rute de microbuz şi-au modificat traseul pentru cîteva zile

Mai multe rute de microbuz din capitală şi-au modificat pentru cîteva zile traseul, în contextul lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct şi canalizare din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt. Din cauza săpăturilor, este sistată circulaţia transportului pe str. Armenească,  între str. 31 August şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt. Lucrările vor fi finalizate pe 2 martie, transmite IPN.

În această perioadă, microbuzele cu nr. 114, 169, 175, 180, 190 şi 192  de pe strada Armenească virează pe str. 31 August, apoi circulă pe str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi iar se întorc pe str. Armenească, de unde îşi continuă traseele obişnuite.

Microbuzele de pe ruta nr. 114 coboară pe str. Mihai Eminescu, virează pe bd. Ştefan cel Mare şi apoi pe str. Armenească, conform traseului stabilit.

Microbuzele cu nr. 175, la coborîrea spre Piaţa Centrală, circulă pe str. Bucureşti, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi mai departe pe str. Armenească.

În zonă sînt instalate indicatoarele rutiere şi îngrădirile necesare. Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze indicaţiilor inspectorilor de patrulare, iar pietonii să respecte regulile de circulaţie şi să traverseze strada doar în locurile permise.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

strada , transport public , reparatie , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
392 locuitori

Receşti este un sat din cadrul comunei Dobruşa, raionul Șoldăneşti. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.25 km. Satul Recești este situat la o distanță de 30 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 392 de oameni. Prima atestare a satului Recești datează din anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.