Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 iunie 2015, 09:38 views 8328
Intervenția salvatorilor în localitatea Colonița (Video)
Foto: kishinev.net
17 iunie 2015, 09:38 views 8328

Intervenția salvatorilor în localitatea Colonița (Video)

Salvatorii Detașamentului căutare-salvare numărul 1 au fost alertați pentru o misiune în localitatea Colonița, municipiul Chișinău.

În noaptea zilei de ieri, 14 iunie, la ora 23:03 minute, Serviciul 901 a fost informat despre un caz, precum că într-o fîntînă de canalizare a căzut o bovină.

Stăpînul a solicitat echipa de salvare pentru a scoate animalul din pericol. Greutatea animalului era de 450 kg. Șase salvatori ieșind la fața locului au acționat timp de aproape o oră pentru a-l extrage viu, de la o adîncime de peste doi metri. În aceste lucrări a fost antrenată și o macara din echipamentul Detașamentului căutare-salvare numărul 1.

Acțiunea s-a încheiat cu succes, stăpînul precizînd că nu cunoaște circumstanțele acestui caz.

Cuvinte cheie:

animale , salvatori , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1134 locuitori

Jeloboc este un sat din cadrul comunei Piatra, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1134 de oameni. Satul Jeloboc a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.