Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2012, 10:52 views 4013
24 septembrie 2012, 10:52 views 4013

Transnistria a recunoscut că nu plătește pentru gaze


Foto: interakt.md 

Începînd cu anul 2006, Transnistria nu plătește pentru gazul rusesc, a declarat liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, la ședința Comitetului Dumei de Stat pentru CSI.

"Nu este un secret, în principiu, - noi nu plătim pentru gaze. Aceste resurse sînt utilizate pentru a achita deficitului din 2006", - a declarat Șevciuk, citat de vesti.md.

Liderul republicii nerecunoscute a spus că deficitul bugetar în Transnistria este de 70% și se acoperă prin asistența oferită de către Rusia. Potrivit acestuia, principala sarcină a autorităților este de a debloca activitatea economică.

Cuvinte cheie:

localitati , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2730 locuitori

Sadova este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Sadova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Amplasat în zona Codrilor, satul Sadova este situate la o distanţă de 14 km de oraşul Călăraşi şi la 48 km de Chşinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2730 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sadova datează din anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.