Mergi spre compartimentul: Teatrul
05 noiembrie 2016, 13:35 Teatrul views 7935
Putin l-a decorat pe directorul teatrului din Chișinău (Foto, Video)
05 noiembrie 2016, 13:35 Teatrul views 7935

Putin l-a decorat pe directorul teatrului din Chișinău (Foto, Video)

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, l-a decorat pe directorul Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. Cehov" din Chișinău, Constantin Haret, cu „Medalia Pușkin". Ceremonia a avut loc vineri la Kremlin.

 

„Nu este o apreciere doar a muncii mele, dar și o apreciere a activității întregului teatru - a Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. Cehov" din Chișinău.

 

În pofida tuturor dificultăților și a problemelor, teatrul nostru deține cu fermitate primul loc ca cel mai vizitat teatru din țara noastră, pentru că la noi vin nu doar publicul vorbitor de limbă rusă, dar și moldoveni, bulgari, găgăuzi. Și noi cu adevărat putem fi numiți o insulă a culturii și spiritualității ruse", a declarat Haret în cuvântul săi de mulțumire.

Reamintim că informații amănunțite despre Personalități ale teatruluiIstoria teatruluiTeatreDramaturgia teatralăActori de teatru și Evenimente teatrale pot fi găsite la compartimentul «Cultura» al proiectului moldovenii.md.

 

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , decoraţie , teatru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
862 locuitori

Tartaul de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Tartaul de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 862 de oameni. Satul Tartaul de Salcie a fost menționat documentar în 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.