16 august 2013, 15:23 Sănătate views 14594
16 august 2013, 15:23 Sănătate views 14594

Pastila care înlocuiește exercițiile din sala de sport


Foto: incomemagazine.ro

Specialiștii americani au efectuat mai multe experimente care le-au întărit speranța că, pe viitor, o singură pastilă va înlocui cu succes exercițiile din sala de sport, scrie incomemagazine.ro.

Ei au creat un compus special, care, administrat la șoareci, a determinat o intensificare a activități structurilor proteinice care controlează ritmul cardiac și ceasul biologic al omului. Șoarecii au început, apoi, să piardă rapid în greutate. S-a înregistrat, de asemenea, o scădere a nivelului de colesterol din sînge. In egală măsură, s-a constatat un consum mai mare de energie din partea șoarecilor, în condițiile unei încărcături fizice normale.

In etapa următoarea a experimentului, s-a folosit altă specie de șoareci, recunoscuți pentru apetitul lor oarecum ieșit din comun și foarte rezistenți fizic. Efectul preparatului creat de cercetătorii americani a fost similar: rozătoarele au slăbit, sporindu-și, în același timp, „aptitudinile” sportive și, implicit, rezistența.

Oamenii  de știință au declarat că, într-un vitor nu foarte îndepărtat, preparatul va fi testat pe oameni.

 

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

sport , dieta , medicamente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
713 locuitori

Ciobanca este un sat din cadrul comunei Pănășești, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 713 oameni. Satul Ciobanca a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.