09 septembrie 2011, 17:09 Sport views 5048
09 septembrie 2011, 17:09 Sport views 5048

Moldoveanul Veaceslav Gojan ocupă locul 5 în lume

Patru boxeri moldoveni au fost incluşi în rating-ul mondial, publicat de Asociaţia Internaţională a Boxului Amator (AIBA) în ajunul mondialelor de la Baku. Cel mai bine plasat este campionul european Veaceslav Gojan (categoria de greutate 56 kg), care ocupă poziţia a 5-a.

„Locul înalt în rating îl va ajuta pe Veaceslav în timpul tragerii la sorţi să evite adversari puternici în fazele timpurii ale campionatului. Bineînţeles, este un avantaj, dar neesenţial, deoarece la mondiale participă cei mai puternici pugilişti ai planetei”, a menţionat antrenorul naţionalei Moldovei de box, Petru Caduc.

Medaliatul cu bronz la Campionatul Europei, Alexandru Rîşcan, ocupă în rating-ul AIBA poziţia a 21-a. Victor Cotiujanschi se plasează pe locul 24, iar Violin Berzoi ocupă poziţia a 44-a. Campionatul Mondial se va desfăşura în perioada 22 septembrie10 octombrie, în Baku. Moldova va fi reprezentată de 8 boxeri. În cadrul pregătirii pentru campionatul mondial, la care vor fi disputate cotele olimpice, naţionala Moldovei va avea un cantonament în Germania.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
1369 locuitori

Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.