08 octombrie 2013, 14:40 Sport views 6909
08 octombrie 2013, 14:40 Sport views 6909

Două medalii de bronz pentru Moldova

Foto: trm.md

Evoluţie reuşită pentru gimnasta Nicoleta Dulgheru la Turneul Internaţional din Cehia, categoria juniori. Ea a cucerit două medalii de bronz pentru Republica Moldova. Pe podium a urcat împreună cu două gimnaste din Rusia.

Nicoleta Dulgheru a evoluat la toate patru probe: gimnastică ritmică cu mingea, cu panglica, cu cercul şi cu măciuci, relatează trm.md. Prin tehnica sa le-a depășit pe reprezentantele Bulgariei, Lituaniei, Germaniei, Slovaciei, Cehiei şi Israelului.

Maia Nicolaeva, antrenoarea Nicoletei Dulgheru, susţine că aceste două medalii de bronz au o mare importanţă pentru acumularea punctelor necesare pentru obţinerea licenţei de calificare la Jocurile Olimpice pentru Tineret care vor avea loc la Nanjing, China, în vara anului 2014.   

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

gimnastica , turneu , Cehia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
165 locuitori

Chilişoaia este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 165 de oameni. Satul Chilişoaia a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.