06 iunie 2013, 12:43 Sport views 4888
06 iunie 2013, 12:43 Sport views 4888

Galogoț și-a asigurat medalia de bronz la Campionatul Europei

Pugilistul Dumitru Galogoț (categoria de greutate de pînă la 65 kg) și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul Europei de la Minsk, după ce a trecut în sferturi de un adversar din Azerbaidjan.

În semifinală care va avea loc pe data de 7 iunie, Dumitru Galogoț se va lupta cu un reprezentant al Germaniei. În sferturile de finală vor mai lupta și alți doi moldoveni. Este vorba despre Vasile Belous (69 kg), care va lupta cu Pavel Kostromin din Belarus și Petru Cebanu (81 kg), care va boxa cu reprezentabtul Italiei Simon Fieri.

La Campionatul European de box , care se desfășoară în acest an la Minsk, participă peste 300 de sportivi din 37 de țări.
 

Sursa: NOI.MD

Cuvinte cheie:

Campionat , Europa , box , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
890 locuitori

Steţcani este un sat din cadrul comunei Micleşti, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 35 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 890 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1679.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.