19 februarie 2013, 09:38 Sport views 6825
19 februarie 2013, 09:38 Sport views 6825

Moldovenii Victor Ciobanu şi Mariana Eşanu au devenit premianţi la turneul din Plovdiv


 Foto: moldpres.md

Luptătorii de stil greco-roman Victor Ciobanu (55 kg) şi Mariana Eşanu (55 kg) au devenit premianţi la turneul internaţional "Dan Kolov end Nikola Petrov", încheiat în week-end la Plovdiv (Bulgaria), transmite MOLDPRES.

Victor Ciobanu s-a clasat pe primul loc. În calea sa spre prima treaptă a podiumului de premiere, el i-a devansat pe Serif Kilic (Turcia,5-0), Won Chol Yun (Coreea de Nord, 5-3) şi Alexandar Kostadinov (Bulgaria, 5-1).

Mariana Eşanu a cedat în finală în meciul disputat cu Yarina Dubovska din Azerbaidjan şi s-a clasat pe locul doi.

Turneul a reunit circa 200 de luptători din diferite ţări, fiind considerat de experţi unul dintre cele mai puternice în lume, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

turneu , lupta , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
1380 locuitori

Porumbrei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Porumbrei și Sagaidacul Nou. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Porumbrei a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.