28 mai 2012, 09:52 Sport views 3614
28 mai 2012, 09:52 Sport views 3614

Un meci cu un rezultat nedorit pentru Lucian Bute, moldoveanul din Galați

Boxerul Lucian Bute, moldoveanul originar din Pechea, județul Galați (Moldova, România) a disputat un meci cu britanicul Carl Froch la   Nottingham, însă a fos învins în repriza a cincea şi a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, deţinută de Bute din 2007.

Astfel, Bute a suferit prima sa înfrîngere la profesionişti, în meciul în care îşi punea pentru a zecea oară în joc titlul mondial. Amintim că Bute are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec.

Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat că Lucian Bute, învins prin KO de britanicul Carl Froch, a fost victima celor din anturajul său, care nu i-au atras atenţia că nu este atît de valoros pentru un meci cum a fost cel de sîmbătă, de la Nottingham.

Revanşa va avea loc la Montreal, cînd Bute va încerca să-şi recucerească centura IBF.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
512 locuitori

Cealîc este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cealîc, Samurza și Cortenul Nou. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Cealîc a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.