25 septembrie 2017, 12:15 Sport views 4268
Moldoveanul a intrat în finala Campionatului European de box
25 septembrie 2017, 12:15 Sport views 4268

Moldoveanul a intrat în finala Campionatului European de box

În Albena (Bulgaria) are loc campionatul Europei printre juniori, la care selecționata Republicii Moldova participă în componență deplină. Și cu succes!

Șase boxeri moldoveni fac parte din cei mai puternici sportivi din cadrul acestei competiții prestigioase, dintre care trei au cîștigat sferturile de finală și și-au asigurat medalii de bronz la campionatul Europei

Pe parcursul zilei de astăzi, Vasile Cebotari, originar din Tiraspol (pînă la 54 kg, antrenorul Anatoli Dovgopol) a cîștigat în fața croatului Matko Prtenjac și a intrat în finala acestui turneu de prestigiu.

Astfel, băieții noștri au asigurat Republicii Moldova două medalii de bronz și cel puțin o medalie de argint.

Anterior, Vitalie Prisăcaru (48 kg), originar din Bălți, a reușit și el calificarea în semifinale la Europenele de juniori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat , Finala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.