01 august 2017, 10:15 Sport views 6094
Moldovenii, campioni mondiali la dans
01 august 2017, 10:15 Sport views 6094

Moldovenii, campioni mondiali la dans

Aur pentru Moldova. Dansatorii de la clubul "Codreanca", Anna Matus şi Gabriele Goffrendo, au devenit campioni la Jocurile Mondiale. La competiţie au participat 24 de ţări, iar moldovenii au fost urmaţi de reprezentanţii Rusiei şi Franţei.

Anna şi Gabriele a obţinut medalia de aur la acelaşi campionat şi acum doi ani.

Moldoveanca şi italianul dansează împreună de cinci ani şi au o mulţime de premii în palmares. Au fost campioni mondiali de două ori, iar în această toamnă vor mai participa la o asemenea competiţie. Antrenorul tinerilor speră că aceştia vor obţine şi de această dată cel mai important titlu.

Cei doi au mărturisit că dacă vor reuşi această performanţă, atunci se vor căsători, pentru că formează un cuplu nu doar pe ringul de dans.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

sport , Dansuri , campion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
82 locuitori

Carabiber este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Carabiber a fost întemeiat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.