16 februarie 2017, 11:00 Sport views 3090
Doi sportivi reprezentă țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European
16 februarie 2017, 11:00 Sport views 3090

Doi sportivi reprezentă țara la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Anul 2017 este marcat de un eveniment grandios pentru tinerii sportivi din toată lumea – Festivalul Olimpic al Tineretului European. Ediția de iarnă va avea loc în orașul Erzurum (Turcia) în perioada 11-18 februarie 2017, iar 650 de speranțe olimpice își vor încercă puterile la 9 spoturi de iarnă.

Republica Moldova va fi reprezentată de către doi tineri sportivi talentați– Nicolae Vudvud (biatlon) și Anna Ivancenco (patinaj artistic).

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova va ține la curent iubitorii sportului pe tot parcursul festivalului cu rezultatele sportivilor noștri.

FOTE Erzurum 2017 va intra în istorie ca prima competiție organizată de Asociația Comitetelor Olimpice Europene (EOC) ale cărei evenimente – ceremoniile de deschidere și închidere, întreceri sportive, interviuri, reportaje, etc – vor putea fi urmărite în direct de publicul larg.

Le urăm multe succese! Sîntem alături de sportivii noștri!

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

sport , olimpiada , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
2498 locuitori

Beleavinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Beleavinţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în partea centrală a raionului, pe malul rîului Vilia, la 14 km de oraşul Briceni, la 240 km de Chișinău. Satul se află pe traseul inernaţional Odesa- Cernăuţi. Conform datelor din 01.01.2007 populaţia satului constituia 2498 persoane. Prima atestare documentară a satului cu numele Bilavenţi datează din iulie 1606, localitatea fiind în componenţa ţinutului Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.