29 martie 2016, 16:15 Sport views 5233
Naţionala Moldovei a obţinut prima victorie după aproape 2 ani
29 martie 2016, 16:15 Sport views 5233

Naţionala Moldovei a obţinut prima victorie după aproape 2 ani

Naţionala de fotbal a Moldovei a trebuit să aştepte un an şi 10 luni pentru a obţine o nouă victorie. După 18 meciuri fără succes, „tricolorii" s-au impus cu 1-0 în faţa Andorrei, într-un amical disputat în Malta.

Singurul gol a fost marcat de fundaşul Igor Armaş, în prelungirile primei reprize. Meciul de pe stadionul Hibernians din Paola a fost cel cu numărul 200 din istoria echipei naţionale şi s-a jucat în ziua în care preşedintele FMF, Pavel Cebanu a împlinit 61 de ani.

„Este foarte importantă această victorie pentru moralul echipei. E greu să joci cu formaţii care sunt preocupate doar de faza defensivă. Am rămas mulţumit de stagiul de pregătire din Malta", a declarat la conferinţa de presă selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1137 locuitori

Cotiujenii Mici este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotiujenii Mici, Alexeuca și Gura-Oituz. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Sîngerei și la 117 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Satul Cotiujenii Mici este menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.