10 martie 2016, 11:32 Sport views 5325
Ion Lambanțu și Stas Ivanov au devenit campioni naționali la tenis (veterani)
10 martie 2016, 11:32 Sport views 5325

Ion Lambanțu și Stas Ivanov au devenit campioni naționali la tenis (veterani)

Ion Lambanțu și Stas Ivanov au devenit în week-end campioni naționali, proba dublu, relatează MOLDPRES.

În meciul final ei au învins cu dificultate perechea Viorel Galaju – Artur Zgardan. Asta pentru că au cedat în primul set (4-6), au învins în setul al doilea la limită (7-6), iar în setul al treilea au fost conduși, dar au revenit spectaculos în final, învingînd cu 11-9. "Sînt bucuros că am cîștigat, chiar dacă am comis multe greșeli în jocul la fileu. Probabil din lipsa practicii competiționale. De regulă, eu joc mai mult la individual", a declarat pentru agenție la finele meciului Ion Lambanțu.

Situația din finală s-a repetat într-un fel în disputa pentru locul trei. În setul al treilea, decisiv, duetul Slavian Guțu – Andrei Porubin, campioni naționali la ediția precedentă, conduceau la tie-breack cu 7-1, 8-4 în fața perechii Vitalie Moscovciuc – Adrian Mariciuc, după care au cedat surprinzător. "Nu ne-a mai mers jocul. Dar, acesta este tenisul, sportul. Trebuie, uneori, să ai și puțină baftă", a concluzionat la finele întîlnirii Andrei Porubin.

În scopul încurajării jucătorilor și sporirii atractivității competiției, patru echipe învinse în sferturi și alte patru care nu s-au calificat pe tabloul principal, au concurat în cadrul unui turneu de consolare pentru locul 5, premiant. Victoria i-a revenit duetului Anatol Grosu – Victor Ciornîi. Competiția s-a desfășurat pentru a opta oară sub egida Federației de Tenis a Moldovei.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

tenis , campion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
319 locuitori

Ocniţa-Răzeşi este un sat din cadrul comunei Cucuruzeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Ocniţa-Răzeşi a fost menționat documentar în anul 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.