18 octombrie 2015, 15:28 Sport views 5590
În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros
18 octombrie 2015, 15:28 Sport views 5590

În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros

În pădurea din parcul Râşcani al capitalei a avut loc Campionatul Moldovei la cros. Conform tradiţiei, Federaţia de Atletism organizează evenimentul. Competiţia a fost câştigată de-a lungul anilor de participanţii la Jocurile Olimpice: Ion Luchianov, Natalia Cherches, Iaroslav Muşinchi, Roman Prodius.

Prima cursă feminină, cea de o mie de metri, a fost câştigată de Valeria Capmare. Luptă interesantă pentru primul loc şi la băieţi, pe aceiaşi distanţă. Adrian Gorbatovschi s-a impus pe ultimii metri în faţa lui Alexei Zolotariov. La final, mai mulţi participanţi şi-au tras cu greu sufletul.

La eveniment au participat circa 300 de sportivi.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

sport , Chisinau , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.