14 septembrie 2015, 11:19 Sport views 5852
La Chișinău a avut loc Campionatul de minifotbal în ramura aviației civile
14 septembrie 2015, 11:19 Sport views 5852

La Chișinău a avut loc Campionatul de minifotbal în ramura aviației civile

Timp de 2 zile, pe 9 și 10 septembrie, la stadionul hotelului „Prezident", cu prilejul celebrării Zilei lucrătorului aviației civile, s-a disputat ce-a de-a II-a ediție a Campionatului de minifotbal în ramura aviației civile.

Potrivit organizatorilor, evenimentului a avut drept scop atât promovarea modului sănătos de viață prin practicarea fotbalului în rândul funcționarilor aviației civile și a angajaților din domeniile conexe, cât și dezvoltarea spiritului de echipă.

După disputarea meciurilor de calificare din prima zi a campionatului, s-a jucat finala mică dintre formațiile „Aeroport Handling" SRL și SRL „Avia Invest", iar în finala mare s-a duelat echipa Î.S. „MoldATSA" cu formația Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor.

Marele trofeu și l-au adjudecat jucătorii de la „MoldATSA", iar echipa MTID a devenit vicecampioană.

Consilierul ministrului, Dinu Carp, dar și căpitanul echipei MTID a declarat că echipa ministerului participă în premieră la acest eveniment sportiv, iar faptul că formația care a condus-o a ocupat locul secund, deja reprezintă un succes important pentru echipă.

În cadrul evenimentului au participat 6 echipe care au reprezentat Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC), Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID), Î.S. „MoldATSA", CA „Sky Prim Air" SRL, „Aeroport Handling" SRL și SRL „Avia Invest".

Cea de-a doua ediție a Campionatului la minifotbal în ramura aviației civile a fost organizat la inițiativa Autorității Aeronautice Civile (AAC), cu suportul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

minifotbal , Campionat , Chisinau , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
305 locuitori

Tătărăşeni este un sat din cadrul comunei Pleşeni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Tătărăşeni a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.