20 iulie 2015, 16:18 Sport views 6330
Primul fotbalist moldovean ajuns in Thailanda (Foto)
20 iulie 2015, 16:18 Sport views 6330

Primul fotbalist moldovean ajuns in Thailanda (Foto)

Mijlocaşul moldovean Roman Guşan a debutat aseară în campionatul Thailandei. O premieră pentru un jucător din Republica Moldova, care a bifat prima prezență în unul din cele mai puternice campionate asiatice.

Debutul a fost consemnat pentru echipa a doua a vicecampioanei Chonburi. Gușan a dat două pase de gol dar echipa la care este legitimat a pierdut cu 2-3.

La moment moldoveanul poate evolua pentru prima echipa Chonburi doar în Cupă, pentru că sezonul trasnferurilor s-a încheiat ceva mai devreme.

Formație care în campionatul Thailandei a prins podiumul în ultimii 7 ani.

El este al 5-lea stranier al formaţiei Chonburi, după 4 brazilieni. Guşan ar putea debuta duminică în campionatul din Thailanda, când Chonburi va juca pe terenul formaţiei Army United.

Roman Guşan a evoluat în Moldova la echipele Rapid Ghidighici, Tiligul Tiraspol şi Saxan Ciadîr Lunga. În sezonul trecut a fost legitimat la Zimbru, dar n-a apucat să debuteze pentru "galben-verzi".A mai jucat în ligile inferioare ale campionatelor Germaniei şi Italiei.

Cuvinte cheie:

sport , Moldova , Campionat , moldovenii , debut , fotbal , Thailanda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.