01 octombrie 2011, 00:51 Sport views 4440
01 octombrie 2011, 00:51 Sport views 4440

Medalii pentru luptătorii moldoveni

În oraşul Anapa (Federaţia Rusă) s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Tineret la lupte universale. Echipa naţională a Moldovei a obţinut 6 medalii – una de aur şi 5 de bronz. Campioană mondială a devenit Anastasia Berlean la categoria de greutate de pînă la 57 kg. Pe treaptă a treia a podiumului de onoare au urcat Borislav Sergheev, Dumitru Guţu, Murat Sedîh, Mihail Macoveţchi şi Nichita Eremeev.

„Am reuşit să obţinem rezultate frumoase. Sper foarte mult că luptătorii noştri vor reuşi să obţină succese similare şi la campionatul de adulţi”, a subliniat preşedintele Federaţiei moldoveneşti de luptă universală, Vladimir Mihalachi. În clasamentul general pe echipe naţionalei Moldovei i-a revenit locul 3. În total la Campionatul Mondial au evoluat 400 de sportivi din 39 de ţări.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
905 locuitori

Rezina este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 905 oameni. Satul Rezina a fost menționat documentar în anul 1502.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.