24 martie 2014, 09:56 Sport views 10740
Moldoveanul Constantin Țuțu este învingător în K-1!
Foto: protv.md
24 martie 2014, 09:56 Sport views 10740

Moldoveanul Constantin Țuțu este învingător în K-1!

Constantin Țuțu este din nou rege în K-1. Luptătorul moldovean în vîrsta de 27 de ani a cîștigat titlul de campion la kickboxing, în competiția desfășurată la Chișinău, după ce l-a învins în finală pe ucraineanul Igor Liapin. Multașteptata revanșă a lui Țuțu în fața marocanului El Bouni nu a avut loc, luptătorul african fiind eliminat prematur din turneu.

Finala dintre Constantin Țuțu și Igor Liapin, din Ucraina, a fost una scurtă. Moldoveanul și-a dominat adversarul, administrîndu-i lovituri fulgerătoare. Liapin a rezistat doar pînă la sfîrșitul primei runde, fiind trimis în knockout de Țuțu, care a devenit cîștigătorul Grand-Prix-ului Mondial de kickboxing la categoria medie de greutate.

După ce moldoveanul a fost învins, în cadrul unui superfight din luna decembrie, de marocanul El Bouni, aseara ambii, dar și publicul, așteptau o revanșă. Aceasta, însă, nu a avut loc, deoarece El Bouni a fost învins chiar în prima luptă de finalistul Igor Liapin.

Luptătorii moldoveni au avut o evoluție strălucită la turneul de aseară. Toate cele 4 superlupte, programate în afara tabelului competițional principal, au fost cîștigate de luptătorii noștri: Stanislav Renita, Pavel Voronin, Maxim Bolotov și Stepan Cirlig.

Gala de kickboxing din Chișinău a avut cîțiva invitați de valoare, printre care și luptătorul român Cătălin Moroșanu.

La Gala KOK din Chișinău au participat 18 luptători din 10 țări.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

sport , kickboxing , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.