06 decembrie 2013, 16:05 Sport views 8384
06 decembrie 2013, 16:05 Sport views 8384

Moldoveanul Oleg Prepeliţă a fost desemnat cel mai bun rugbist în Rusia

Foto: jurnal.md

Atacantul moldovean Oleg Prepeliţă, legitimat la echipa Krasnîi iar (Krasnoiarsk), a fost desemnat drept cel mai bun rugbist în Rusia în sezonul curent, transmite MOLDPRES.

El a adunat cele mai multe voturi în sondajul efectuat în rîndul jucătorilor formaţiilor participante în liga superioară a campionatului şi a fost făcut public pe site-ul rugbyonline.ru. Pe locul patru în acest top onorabil a fost poziţionat compatriotul său Maxim Cobîlaş, legitimat şi el la Krasnîi iar. În această echipă mai evoluează doi jucători moldoveni, Veaceslav Titică şi Dumitru Arhip.

Anterior, Oleg Prepeliţă a fost desemnat cel mai bun jucător al clubului Krasnîi iar.

În anul curent, Krasnîi iar a devenit campioană a Rusiei şi deţinătoarea Cupei acestei ţări. Toţi cei patru jucători sînt membri ai echipei naţionale, care anul curent nu a suferit nici o înfrîngere în partidele oficiale disputate, notează MOLDPRES.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

rugbi , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
2712 locuitori

Speia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Speia alcătuia 2712 oameni în anul 2012. Satul Speia a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.