03 octombrie 2013, 16:20 Caleidoscop views 18255
03 octombrie 2013, 16:20 Caleidoscop views 18255

Un submarin "iese din asfalt" în centrul orașului Milano (Video)


Foto: topnews.ru

Miercuri, 2 octombrie, la ora 7 dimineața, locuitorii și turiștii din Milano au avut o surpriză de proporții. Chiar în centrul orașului, pe Via dei Mercanti, un submarin #L1F3 pare că a străpuns asfaltul, avariind o mașină parcată în apropiere, transmite AdIndex.ru.

Perimetrul a fost închis de mai mulți bărbați îmbrăcați în uniforme de polițiști.

Scena a fost gîndită pînă la cel mai mic detaliu: comandantul și echipajul sînt stupefiați, poliția șipompierii ajunși la fața locului întocmesc rapoarte privind mașina avariată, un reprezentant al mass-media relatează cu privire la incident în emisie directă. Mulțimea de trecători curioși este probabil singurul element adevărat al instalației.

Întreaga scenă este, de fapt, o campanie realizată de Europ Assistance IT, un grup de asigurări italian, sub motto-ul "Protejează-ți viața!".

Dis-de-dimineață, în inima orașului a fost construit submarinul fals. Compania a angajat, de asemenea, mai mulți „marinari", care cu plăcere dădeau interviuri despre incident.

Acțiunea are și o pagină pe Internet, unde apar fotografiile colectate și video de la " locul faptei". Marinarii ruși în cușme cu urechi sînt intervievați cu privire la ceea ce s-a întîmplat, jurnaliștii italieni filmează reportaje, proprietarul automobilului povestește cum s-a deschis pămîntul sub picioarele lui.

Performanța de publicitate a fost gîndită în detaliu și realizată plauzibil pentru a-i face pe oameni să înțeleagă că nimeni nu știe ce se va întîmpla cu el în minutul următor. Motto-ul campaniei este " Orice se poate întîmpla. Protejează-ți viața ".

Sursa: evz.ro

Cuvinte cheie:

submarin , Italia , oraș

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1902
Populația:
1538 locuitori

Grigorăuca este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cozești, Petropavlovca și Grigorăuca. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Sîngerei și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1538 de oameni. Satul Grigorăuca a fost menționat documentar în anul 1902.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.