11 august 2013, 07:14 Caleidoscop views 8241
11 august 2013, 07:14 Caleidoscop views 8241

Horoscopul pentru 11 august 2013


BERBEC: Duminica indreapta-ti atentia catre relatiile parteneriale. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot crea neplaceri, insa sunt momente pasagere.

TAUR: Duminica se intrezaresc neplaceri legate de sanatate, dar cu o minima ingrijire le poti depasi. Evita spatiile aglomerate, expunerea excesiva la soare si eforturile de orice fel.

GEMENI: Duminica s-ar putea sa apara din senin o petrecere surpriza.

RAC: Duminica, sufletul tau are nevoie sa stea acasa, printre cei dragi. Nostalgia trecutului si a vacantelor petrecute in copilarie te invaluie intreaga zi. Sunt momente bune pentru a-ti vizita locurile natale sau pentru a sporovai cu o ruda draga.

LEU: Duminica se intrezareste o intalnire sau o discutie importanta cu cineva din anturajul tau apropiat. Sau poti calatori pe o distanta scurta intr-un loc drag sufletului tau.

FECIOARA: Duminica, gandurile iti vor fi atrase de domeniul profesional in care activezi. Situatia conditiilor de munca si la salarizarii este defavorabila, insa ai rabdare ca lucrurile se vor aranja curand in favoarea ta.

BALANTA: Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Rezuma-te la activitati usoare, de vacant.

SCORPION: Duminica, organismul tau va da semne se oboseala. Ingrijeste-te, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

SAGETATOR: Duminica esti inconjurat de prieteni si de sustinatori importanti. Bucura-te de prezenta si conversatiile lor.

CAPRICORN: Duminica sunt posibile evenimente mondene, alaturi de oameni importanti. Bucura-te de prezenta celorlalti si sustinet-ti punctele de vedere cu tact si diplomatie.

VARSATOR: Duminica este favorabila activitatilor culturale si dialogurilor cu persoanele aflate in strainatate. Sunt momente bune pentru a-ti imbunatati palmaresul educativ cu noutati legate de istoria si cultura altor tari.

PESTI: Duminica se intrezaresc chestiuni financiare legate de banii si bunurile detinute in comun cu altii. Fie descoperi neachitarea unor facturi sau alte datorii, fie afli informatii legate de o mostenire sau un partaj.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.