16 septembrie 2022, 14:30 Caleidoscop views 1885
Cristiano Ronaldo a refuzat o moldoveancă
Foto: noi.md
16 septembrie 2022, 14:30 Caleidoscop views 1885

Cristiano Ronaldo a refuzat o moldoveancă

Vizita atacantului de la Manchester United Cristiano Ronaldo a stîrnit mare vîlvă în Moldova, unde pe 15 septembrie, la Chișinău, pe stadionul Zimbru, echipa engleză l-a învins pe Sheriff Tiraspol cu scorul de 2:0 în meciul din turul II al etapei de grupe a Ligii Europa.

În rețelele de socializare s-a răspîndit activ videoclipul, care a fost filmat imediat după sfîrșitul primei reprize. Ronaldo se îndrepta spre vestiar cînd o fată necunoscută s-a apropiat de el cu un telefon. A vrut să facă o poză cu Cristiano și a încercat să-l oprească, dar fotbalistul portughez a refuzat-o, trecînd pe alături. În același timp, Ronaldo a atins ușor umărul fetei.
Reacția din rețelele de socializare a fost diferită privitor la comportamentul lui Ronaldo. Majoritatea l-au susținut pe fotbalistul vedetă, menționînd că fata a ales momentul nepotrivit pentru a cere o fotografie. Există însă cei care îl critică pe Cristiano, crezînd că ar fi putut face o excepție pewntru a se fotografia cu moldoveanca înainte de a pleca în camera de sub tribune.
În meciul cu Sheriff, Ronaldo a marcat un gol din penalty în minutul 39.
Anterior, presa a scris că Ronaldo nu a făcut nicio acțiune efectivă în teren în 8 meciuri din acest sezon.

Cuvinte cheie:

Cristiano Ronaldo , refuz , moldoveanca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
233 locuitori

Bogdanovca Nouă este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cimișlia și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 233 locuitori. Satul Bogdanovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1872.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.