27 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3163
Horoscopul pentru 28 februarie 2022
27 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3163

Horoscopul pentru 28 februarie 2022

BERBEC

O conversatie neasteptata cu un partener romantic actual sau potential s-ar putea incheia cu amandoi dezvaluind multe dintre cele mai profunde sentimente. Aceasta discutie poate sa se refere doar indirect la starea relatiei voastre, dar veti invata multe unul despre celalalt, ceea ce v-ar putea determina sa va ganditi serios daca doriti sau nu sa continuati relatia. Cu toate acestea, toate semnele indica faptul ca relatia s-ar putea schimba usor, dar va continua.

TAUR

O munca destul de intensa, care implica probabil cercetari aprofundate, ti-ar putea ocupa o mare parte de timp astazi. Ai putea petrece mult timp in biblioteci sau pe Internet incercand sa discerni anumite fapte de care ai nevoie pentru un proiect care ar putea face o mare diferenta in veniturile tale. Acest lucru poate fi fascinant si interesant, dar exista ceva de care trebuie sa tii cont: nu uita sa iti odihnesti ochii din cand in cand. Nu vei dori sa-ti dai o durere de cap obositoare.

GEMENI

Astazi, ai putea directiona o cantitate coplesitoare de dragoste si pasiune catre un partener romantic actual sau potential. Prietenul tau s-ar putea simti putin surprins, dar este posibil sa fie flatat si, prin urmare, sa raspunda intr-un mod pozitiv. Aceasta ar putea sa nu aiba potentialul de a deveni o relatie angajata, asa ca nu te astepta la nimic de la ea. Doar cunoaste-te, vezi unde te duce legatura si mergi cu fluxul.

RAC

Informatiile pe care le obtii din adancul psihicului tau ar putea duce la o revelatie despre o modalitate excelenta de a-ti creste veniturile. Ar putea fi ceva ce ai citit si ai uitat sau poate fi ceva ce ai auzit intr-un restaurant. Orice ar fi, analizeaza totul cu atentie, iar apoi, daca informatiile par a fi corecte si utile, mergi la ea. In aceste zile, averile se fac in moduri surprinzatoare!

LEU

Astazi, ai putea participa la un anumit eveniment de grup. Acolo, ai putea intalni un vechi prieten care pare sa se fi schimbat. Drept urmare, s-ar putea sa gasesti aceasta persoana foarte atragatoare si sa directionezi un val de pasiune fizica in calea lor. Acest lucru ar putea fi deconcertant, dar nu o respinge pentru ca intotdeauna te-ai gandit la aceasta persoana ca la un prieten. Cele mai reusite casatorii sunt cele care incep ca prietenii.

FECIOARĂ

Un nou proiect creativ de un fel, poate implicand tehnologia moderna, ti-ar putea pune cariera intr-o noua directie. Aceasta poate fi pauza la care ai sperat si esti susceptibil sa fii foarte entuziasmat de ea. Orice intreprindere noua inceputa astazi va avea suisuri si coborasuri, dar toate semnele indica faptul ca va reusi. Ia in considerare proiectul cu atentie inainte de a lua o decizie.

BALANȚĂ

Daca planifici sa faci o calatorie in curand, te poti astepta sa experimentezi o atractie puternica pentru cineva pe care il intalnesti pe parcurs. Acest lucru iti va face cu siguranta calatoria mai interesanta; totusi, prietenia ar putea sa nu supravietuiasca calatoriei. Este posibil sa fiti din parti opuse ale tarii sau unul sau amandoi ati putea fi implicati cu alte persoane. Cu toate acestea, daca niciuna dintre aceste restrictii nu se aplica, relatia merita urmarita.

SCORPION

Ai putea primi in curand vesti despre un flux neasteptat de numerar. Acestia ar putea fi bani castigati pe cont propriu, dar este mai probabil sa fie veniti din investitii. Daca detii actiuni, obligatiuni sau terenuri, asteapta-te ca valoarea acestora sa creasca vertiginos. Daca lucrezi pentru o companie care are un plan bun de impartire a profitului, nu te mirati daca suma profiturilor obtinute in acest an se dubleaza.

SĂGETĂTOR

Astazi energia vine din parteneriate, probabil din cele incepute din impulsul momentului. Tu si un coleg ati putea avea o conversatie despre posibilitatea de a intra in afaceri impreuna. Exista si posibilitatea sa te indragostesti la prima vedere, poate de cineva de departe. Orice fel de parteneriat format astazi va avea suisuri si coborasuri, dar cu munca, ar putea reusi.

CAPRICORN

Iti place ideea de a schimba locul de munca? Daca da, activeaza-ti niste simturi astazi. Ai muncit din greu si poate te-ai simtit ca si cum ai latrat in copacul gresit. Nu ezita sa cauti posibilitati de pe internet, sa iti pregatesti CV-ul si sa discuti cu persoane informate in situatii sociale. Este timpul sa trecem cu atentie de la reflectie la actiune.

VĂRSĂTOR

O renastere a romantismului in viata ta ar putea avea loc astazi. Daca in prezent esti implicat cu cineva, un eveniment fericit ar putea imbogati legatura dintre voi si va poate apropia mai mult. In caz contrar, ai putea fi pana la sfarsitul zilei. S-ar putea sa cunosti pe cineva nou si interesant, probabil o persoana inteligenta care ar putea fi implicata in tehnologia moderna. Asigura-te ca arati cat mai bine si asteapta-te la neasteptat!

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa observi o schimbare in tine. Ai putea sa te uiti in oglinda si sa vezi ca arati dintr-o data la fel de minunat ca o vedeta de cinema. Aceasta schimbare in sinele tau exterior se datoreaza transformarilor care au loc in interior. Probabil te-ai eliberat de o multime de traume vechi din trecut si, prin urmare, stresul si tensiunea considerabila au disparut de pe fata. Rasfata-te cu niste haine noi. Este un moment grozav sa o faci!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
199 locuitori

Coșnița Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Coșnița Nouă alcătuia 199 de oameni în anul 2011. Satul Coșnița Nouă a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.