04 februarie 2013, 09:41 Caleidoscop views 7138
04 februarie 2013, 09:41 Caleidoscop views 7138

Horoscopul pentru 4 februarie 2013

RSĂTOR: Sînteţi confuz şi este posibil să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vîrstă din familie. Vă recomandăm să faceţi un efort şi să vă concentraţi mai mult.

PEŞTI: În prima parte a zilei s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine.
Dacă vi se propune să intraţi într-o afacere, nu vă grăbiţi să luaţi o hotărîre.

BERBEC: Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu aveţi simţ practic. Puteţi avea succese, dar numai dacă veţi accepta ajutorul prietenilor şi al partenerului de viaţă.

TAUR: Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întîlniri. După-amiază, este posibil să vi se propună o colaborare ce pare avantajoasă. Nu vă grăbiţi să semnaţi, ca să nu regretaţi mai tîrziu.

GEMENI: Sînteţi foarte hotărît să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare pînă cînd vă limpeziţi ideile.

RAC: Descoperiţi că planurile pe care le-aţi făcut nu sînt deloc realiste. O cunoştinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri. Vă îndemnăm să discutaţi, pentru că puteţi avea cîştig.

LEU: Încercaţi să amînaţi deciziile importante, mai ales pe plan profesional. Nu vă impuneţi punctul de vedere în privinţa unei probleme financiare. S-ar putea să greşiţi.

FECIOARĂ: Din cauza stării de confuzie, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

BALANŢĂ: Dacă vi se propune un nou loc de muncă sau să vă asociaţi într-o afacere, nu răspundeţi pe loc. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

SCORPION: Ar fi bine să renunţaţi la călătorii, pentru că este posibil să întîmpinaţi dificultăţi şi să nu rezolvaţi nimic. Spre seară, vă puteţi aştepta la musafiri din altă localitate.

SĂGETĂTOR: Nu începeţi ziua prea bine şi vă enervaţi din tot felul de motive. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în activităţi noi, pentru că s-ar putea să vă loviţi de obstacole neaşteptate.

CAPRICORN: Vă cam lipseşte simţul practic, dar familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută. Vă puteţi baza pe intuiţia persoanei iubite.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
117 locuitori

Lunga Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga Noua alcătuia 117 oameni în anul 2011. Satul Lunga Noua a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.