01 februarie 2013, 09:53 Caleidoscop views 6936
01 februarie 2013, 09:53 Caleidoscop views 6936

Horoscopul pentru 1 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Intuiţia vă poate ajuta să rezolvaţi probleme importante, dar ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea ca o rudă să vă ceară ajutorul.

PEŞTI: Sînteţi hotărît să începeţi o viaţă nouă şi intenţionaţi să vă apucaţi de afaceri. Ar fi bine să nu şovăiţi pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Nu neglijaţi odihna.

BERBEC: Puneţi în practică ideile de afaceri pe care le aveţi. Nu ezitaţi să cereţi un împrumut de la o rudă mai în vîrstă şi să ţineţi cont de sugestiile partenerului de viaţă.

TAUR: S-ar putea să primiţi o propunere de colaborare pe termen lung de la un prieten de familie. Spre seară, vă schimbaţi programul şi mergeţi la o petrecere.

GEMENI: Planurile de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeţi o activitate nouă, cu mari şanse de reuşită. Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi avea succese pe plan material.

RAC: Este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să faceţi investiţii care vor aduce venituri frumoase. Profitaţi de ocaziile care vi se oferă, dar nu forţaţi norocul.

LEU: La o întîlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care vă ajută să vă lansaţi în afaceri. Evitaţi speculaţiile.

FECIOARĂ:
O cunostinţă vă propune o colaborare. Vă recomandăm să acceptaţi, pentru că sînt şanse să scăpaţi de problemele financiare, dar încercaţi să încheiaţi lucrurile începute.

BALANŢĂ: O întîlnire neaşteptată vă dă programul peste cap. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în afaceri. Nu promiteţi nimic dacă nu sînteţi sigur că veţi reuşi.

SCORPION: Aveţi un spirit practic şi prindeţi din zbor o idee de afaceri care v-ar putea aduce profit. După-amiază, s-ar putea să aveţi musafiri de la care primiţi un cadou deosebit.

SĂGETĂTOR: Nu începeţi nimic nou pînă cînd nu terminaţi treburile urgente. Comunicaţi cu multă uşurinţă şi aveţi posibilitatea să faceţi noi prieteni.

CAPRICORN: Sînteţi într-o formă deosebită. Vă sfătuim să profitaţi de acest lucru. Pe plan financiar nu aveti probleme, prin urmare este o zi bună pentru investiţii.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1226 locuitori

Bahmut este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Bahmut și Bahmut – stație de cale ferată.  Satul Bahmut este aşezat la poalele codrilor din zona de centru-vest a republicii, la o distanță de 25 km de orașul Călăraşi şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 1226 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bahmut datează din anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.